Klanttevredenheid
9
Overthemoon

Wil je Overthemoon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Overthemoon voor een evenement.

Biografie Overthemoon

BIOGRAFIE OVER THE MOON

OverTheMoon is DE akoestische unplugged band die op iedere locatie naar u toe komt met een unieke  bezetting van Zang, Sousafoon, Tenorsax en Banjo.
OverTheMoon speelt een muzikale cocktail van moderne pop en vintage jazz muziek die op een verrassende swingende vintage wijze gebracht wordt. 
Je waant je in een lang vervlogen tijd! 
Bijvoorbeeld de zang klinkt geheel authentiek door middel van een megafoon te midden van een unieke mix van sentimentele sax, ritmische banjo en pompende sousafoonklanken. 

Als stralend middelpunt van OverTheMoon bespeelt Nathalie, gastvrouw en ‘femme fatale’ bij gelegenheid, met gouden vocalen het gezelschap. De drie heren uit het gezelschap vullen haar naadloos aan.
 
OverTheMoon speelt niet alleen vóór het publiek maar zorgt ook voor interactie. Zo is het mogelijk om met enige speciale songs het feestvarken, bruidspaar, jubilaris, enz. in het zonnetje te zetten.

OVER THE MOON BOEKEN VOOR UW EVENEMENT
OverTheMoon is de ideale formule voor een gelegenheid waar een stijlvolle serenade de avond naar een hoger plan tilt. Of net dat beetje extra spice toevoegt aan uw receptie, openingsfeestje, diner dansant, jubileum, surprise party, themafeest, kerstviering, verjaardag, beachparty, huwelijk of bedrijfsborrel.   
OverTheMoon is ook uitermate geschikt voor het opvrolijken van buitenactiviteiten, als verrassende mobiele act, aan boord van schepen of als er bij één feest op meerdere plaatsen muziek gewenst is.

REPERTOIRE OVER THE MOON
De band speelt een verrassende mix van liedjes uit de afgelopen 100! jaar.
Hier een willekeurige greep uit het repertoire:  When you're smiling, Liquid Lunch, Stand by me, Hit the road Jack, All of me, You are my sunshine, Tu solo Tu, This is the life, Bei mir bist du schon, All about the bass, Dance monkey, Back to Black, Nah neh nah, Oh when the saints, e.a.

UNIEK EN BETAALBAAR
OverTheMoon kan zich gemakkelijk muzikaal door een gezelschap bewegen om in een locatie steeds bepaalde delen te voorzien van livemuziek. 
De band heeft geen podium nodig, hoeft niet te op te bouwen, hoeft niet te soundchecken, en kan na aankomst binnen enkele minuten speelklaar zijn. OverTheMoon kan derhalve ook perfect ingezet worden als VERRASSINGSACT en dan 1 of 2 sets spelen.

Last but not least door de “lean&mean” formule is OverTheMoon ook zeer goed betaalbaar!
 

Overthemoon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Overthemoon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kwartet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Overthemoon

Overthemoon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Overthemoon
Overthemoon
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095