Klanttevredenheid
9
Naar De Haaien

Wil je Naar De Haaien boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Naar De Haaien voor een evenement.

Biografie Naar De Haaien

Naar De Haaien is een trio dat bestaat uit drie onvervalste Rotterdamse muzikanten. Zij trakteren de gasten op een komisch repertoire in de bezetting: contrabas, banjo en natuurlijk een accordeon!

Naar De Haaien is een bijzonder ludieke naam met als voorman Kapitein Lagaaij en zijn beide stuurmannen met een gezellig Rotterdams repertoire. Uiteraard mogen bekende Rotterdamse liedjes zoals 'Ketelbinkie' en 'Ik ben aan de Maas' geboren niet ontbreken. Maar ook eigen geschreven liedjes met veel humor passeren de revue. Naar De Haaien is het meest in de oog springende trio van de havenstad Rotterdam. Een absolute must voor elke gelegenheid.

De heren gaan gekleed in nautische uniformen met maar liefst 5 strepen. Die hebben ze door de jaren heen dubbel en dwars verdiend. Alvast een vinnige groet van Naar De Haaien; "Haai, haai... bye bye"!

Naar De Haaien boeken doe je bij Viking Entertainment!

Naar De Haaien boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit muzikale duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Naar De Haaien boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Naar De Haaien
Naar De Haaien
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095