Klanttevredenheid
9
Simon Stokvis

Wil je Simon Stokvis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Simon Stokvis voor een evenement.

Biografie Simon Stokvis

Wil je Simon Stokvis boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Simon Stokvis voor een evenement.

Biografie Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier)


Simon Stokvis misschien wel het bekendste personage uit “Toen was geluk heel gewoon” Simon heeft een geweldige carrière in de Rotterdamse Riool. Hij werkt er sinds zijn twaalfde - is gelijk na de lagere school begonnen - en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool. 

Simon Stokvis boeken doe je bij Viking Entertainment!


Een optreden van Simon is altijd een feest, hij vertelt prachtige anekdotes en zingt bekende Rotterdamse liedjes zoals “Rotterdam wordt wakker”.

Simon is een kei in maatwerk, hij kan als master of ceremonie een ludieke openingshandeling verrichten. Niet over de top, maar gewoon lekker Rotterdams! Op basis van door u aan te leveren input over uw organisatie, vertelt Simon de leukste anekdotes en meest bijzondere verhalen welke uiteraard in de Bruine Rotterdammer staan.

Simon Stokvis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Simon Stokvis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit typetje. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Simon Stokvis

Simon Stokvis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Simon Stokvis
Simon Stokvis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095