Klanttevredenheid
9
De Ideale Maten

Wil je De Ideale Maten boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Ideale Maten voor een evenement.

Biografie De Ideale Maten

De Ideale Maten is een Rotterdams muzikaal trio dat barst van de ervaring. De rasechte Rotterdammers Martin Bakker, Jochem Kroon en Steef Vooren vormen samen De Ideale Maten.

Met humorvolle teksten op zowel bekende als minder bekende melodieën, gloedvolle samenzang en het Rotterdamse dialect tot op het bot brengen zij hoogstaande amusement in smaakvolle aankleding. Strak in het pak, ad rem en alert en vakkundig spelen zij altijd in op hun publiek. Doorleefd bezingen de drie heren de kleine en grotere ongemakken van het (mannelijk) bestaan.

Dankzij hun jarenlange muzikale en theatrale ervaring (o.m. Groot Niet Te Vermijden, de Tunes) zijn de Ideale Maten dé 'ideale’ invulling van elk (bedrijfs)feest op maat. Akoestisch mobiel tussen het publiek of op een podium brengen de Ideale Maten muzikaal theateramusement van formaat. 

De Ideale Maten boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Ideale Maten boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit muzikale trio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Ideale Maten boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Ideale Maten
De Ideale Maten
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095