Klanttevredenheid
9
Rooie Rico boeken

Wil je Rooie Rico boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rooie Rico voor een evenement.

Biografie Rooie Rico

Meezingen, humor, interactie, gezelligheid en feest; dat zijn de ingrediënten waarmee Rooie Rico
bijna als vanzelf het publiek meesleept tijdens zijn optreden. Alle bekende Nederlandstalige  meezingers, inclusief nummers waarbij de voetjes al snel van de vloer zullen gaan, komen voorbij; van Andre Hazes tot  Frans Duijts , van 'De Woonboot' tot 'O O Den Haag'. Gebracht met veel liefde en ervaring door de enig echte 'Rooie Rico'!

Het unieke van Rooie Rico is...eh...Rooie Rico zelf: een vlekkeloos wit pak, lange rode haren, doordringende blik en een stem als een klok. Hierdoor weet het publiek eigenlijk niet goed wat er gaat gebeuren en dat is juist de kracht. Want dát er wat gaat gebeuren staat vast zodra hij verschijnt! Rooie Rico speelt tijdens zijn optreden, naast begeleid te worden door goede orkestbanden, ook  live gitaar! Hierdoor kan hij tussen de nummers door verzoekjes uit en met het publiek samen ten gehore brengen wat werkelijk een unieke sfeer geeft. Rooie Rico is dan ook geen standaard zanger met een standaard optreden, maar Rooie Rico is een unieke beleving!

Rooie Rico boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rooie Rico boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rooie Rico boeken

Rooie Rico boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rooie Rico boeken
Rooie Rico boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095