Klanttevredenheid
9
Nelis Leeman

Wil je Nelis Leeman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nelis Leeman voor een evenement.

Biografie Nelis Leeman

Nelis Leeman bekend van de hit: 'Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben'. De hit was Nelis zijn eerste solo single, deze single bracht hij uit als een bekroning op zijn 10 jarig jublileum als DJ.

Nelis Leeman boeken

Ondertussen is Nelis Leeman niet meer weg te denken met zijn muziek in kroegen en café's door Nederland. Na zijn eerste hit 'Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben' bracht Nelis hits uit als: 'Ik Heb Jouw Niet Nodig Schat', 'Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht', 'Ik Heb Jou Niet Nodig', 'Leugenaar', en 'Jij Was M'n Beste Vriend'.  

Nelis Leeman boeken voor jouw evenement

Nelis Leeman is in korte tijd uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandstallige zangers van Nederland. In het verleden heeft Nelis singles uitgebracht met onderandere Arjon Oostrom, Marco Kanters en Wesley Klein. Nelis zingt in alle feestzalen, kroegen en cafe's nummers waar iedereen zich in kan vinden. 

 

Nelis Leeman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nelis Leeman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nelis Leeman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nelis Leeman
Nelis Leeman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095