Klanttevredenheid
9
Moped Techno

Wil je Moped Techno boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Moped Techno voor een evenement.

Biografie Moped Techno

Moped Techno, is een Scooter tribute act ontstaan uit oprechte bewondering voor de Duitse Techno- en Rave-act Scooter . Vanaf de Jaren 90 tot nu, verkocht Scootermeer dan 25 miljoen platen over de hele wereld en trekt hij worldwide miljoenen fans met zijn concerten.

Moped Techno brengt een fantastische show waarbij alle bekende Scooterhits het publiek tot grote hoogte opzwepen. Uniek in Nederland en daarbuiten. Op gedenkwaardige titels als "Move your Ass", "How much is the Fish", "Hyper Hyper" en "Always Hardcore" gaat iedereen gegarandeerd helemaal los! 

Geweldige danseressen, special fx, laser, flames en natuurlijk "Scooter " zelf zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Een passioneel eerbetoon aan een van de grootste en meest vernieuwende Techno-acts ooit. Een ware ScooterExperience! 

Moped Techno boeken doe je bij Viking Entertainment!

Moped Techno boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Moped Techno
Moped Techno
Moped Techno

Moped Techno boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Moped Techno
Moped Techno
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095