Klanttevredenheid
9
Martin Sterken

Wil je Martin Sterken boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Martin Sterken voor een evenement.

Biografie Martin Sterken

Martin Sterken is in de jaren een begrip geworden in de Nederlandstalige muziekwereld.  Als echt gevoelsmens en levensgenieter probeert hij met zijn liedjes en produkties de juiste snaar te raken bij het publiek en de artiesten. Met meer dan 400 geproduceerde cd’s hoort hij toe aan de nieuwe lichting topproducers in het Nederlandstalige genre.

Al meerdere gouden awards voor zijn produkties en teksten sieren zijn muren en hij heeft al talloze hits gehad in de vele hitlijsten die ons landje rijk is.  Als producer/schrijver van Jannes begon het succesverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Uit het hele land en uit Vlaanderen en Duitsland weet men de studio te vinden en maakt men dankbaar gebruik van zijn diensten.

Martin produceert dus niet alleen muziek, maar hij schrijft ook teksten en composities voor diverse artiesten. Hij begeleid het volledige produktieproces en neemt daarbij vele zorgen uit handen door zijn expertise en het gebruik van zijn netwerk. Met meer dan 1000 liedjes die reeds van zijn hand zijn gekomen, beschikt hij over een groot oevre die iedere dag weer een beetje groeit.

Als brainstormer en als creatieve duizendpoot gaat hij graag de uitdaging samen met u aan! Bijna 30 jaar podiumervaring en meer dan 20 jaar studioervaring neemt hij met zich mee en gebruikt dat dagelijks in zijn werkzaamheden met zowel de artiesten, sessiemusici, platenlabels als de boekingskantoren en managers.

 

Martin Sterken boeken doe je bij Viking Entertainment!

Martin Sterken boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Martin Sterken
Martin Sterken

Martin Sterken boeken?

EUR Prijs v.a. € 695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Martin Sterken
Martin Sterken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095