Klanttevredenheid
9
Martin Stone

Wil je Martin Stone boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Martin Stone voor een evenement.

Biografie Martin Stone

De in Waalwijk geboren en getogen Mart Steenbeek begon zijn muzikale hobby op de middelbare school en toerde vanaf die tijd als drummer-leadzanger met verschillende coverbands door het land in het partijen circuit.

In 1995 besloot hij een solocarrière als professioneel zanger te beginnen onder de artiestennaam ‘Martin Stone’, en niet zonder succes waardoor hij inmiddels sinds 2010 fulltime met zijn muzikale passie bezig is. Met zijn jarenlange ervaring als ras entertainer, met een eigen warme sound en met veel gevoel gezongen pop songs en mooie ballads uit zijn allround cover repertoire’ (Top 2000), weet Martin keer op keer zijn publiek te boeien met professioneel en gepassioneerd verzorgd top-entertainment.

Ook de swingende songs van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr., en ook Michael Bubblé doen het keer op keer goed voor een breed publiek in theaters, restaurants, privé party’s en bedrijfsfeesten. Samen met zijn zangcoach is Martin voortdurend bezig om zijn zangtechniek en performance aan te scherpen. En om als allrounder op vele fronten inzetbaar te zijn heeft hij in 2011 een cursus camera-acteren afgerond op het Media park in Hilversum.

Martin Stone boeken doe je bij Viking Entertainment!

Martin Stone boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Martin Stone
Martin Stone
Martin Stone

Martin Stone boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Martin Stone
Martin Stone
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095