Klanttevredenheid
9
Bastiaan Ragas boeken

Wil je Bastiaan Ragas boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bastiaan Ragas voor een evenement.

Biografie Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas heeft een prachtige carrière als zanger opgebouwd. Als leadzanger bij de popgroep Caught in the Act verkocht hij wereldwijd miljoenen platen. Ook als hoofdrolspeler in de musicals 'Aida' en 'Drie Musketiers' was hij succesvol én werd hij bekroond met een Musical Award voor de beste mannelijke hoofdrol.

Van zijn eerste solo album in Nederland verscheen de top drie single 'Unbelievable' en 2007 staat in teken van zijn nieuwe Nederlandstalige popalbum 'Zin', waarmee hij de harten van het publiek raakt. Dit jaar bracht Bastiaan de succesvolle single 'Op de bonnefooi' uit en inmiddels bestormt de feestelijke opvolger 'Daar zie ik Nederland' de hitlijsten!

Bastiaan Ragas is een topzanger/entertainer, die met tape of liveband de zaal geeft wat ze willen. Een heerlijke avond vol herkenbare, lekkere muziek en kan, als dat nodig is, ook de presentatie op zich nemen. Met zijn dertig jaar lange carrière als popzanger, presentator en theaterperformer weet Bastiaan Ragas precies hoe hij zijn publiek kan ontroeren en vermaken. Succes verzekerd!

Naast solo optredens met tape is Bastiaan tevens met zijn eigen liveband te boeken; de Basband. Met Bastiaan Ragas en zijn Basband krijg je live entertainment van topniveau voor feesten, evenementen en festivals. Met de vele herkenbare tophits wordt het een geweldig avondje meezingen, feesten en genieten. Een feest der herkenning!

Bastiaan Ragas boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bastiaan Ragas boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bastiaan Ragas boeken
Bastiaan Ragas boeken
Bastiaan Ragas boeken
Bastiaan Ragas boeken
Bastiaan Ragas boeken

Persfoto's

Bastiaan Ragas boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bastiaan Ragas boeken
Bastiaan Ragas boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095