Klanttevredenheid
9
Marlous Oosting

Wil je Marlous Oosting boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marlous Oosting voor een evenement.

Biografie Marlous Oosting

Marlous Oosting is geboren in Assen op 11 juli 1988. Als kind wist Marlous al dat ze zangeres wilde worden en denkt daar na vele jaren nog steeds het zelfde over. Als 10 jarige begon Marlous al fanatiek te zingen in een kinderkoor. In de jaren die volgden probeerde ze zoveel mogelijk ervaring op te doen. Zo trad ze bijvoorbeeld op met open dagen, schoolfeesten etc.

Marlous Oosting boeken

Ze bleef zich ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven. Door aan het programma Idols mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud met haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft ze nog in een blad gestaan, genaamd IN. Daarin stond, hoe Marlous de jury heeft overtuigd van haar kunnen in het programma Idols. Ze werd in datzelfde blad een Katja look-a-like genoemd.

Een tijdje later werd Marlous voorgedragen door Corry Konings aan het Nationale Songfestival. Na een moeizame start van de samenwerking tussen Marlous en Corry Konings vormden zij uiteindelijk een hecht team, wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer, “Shalalie shalala ik ben verliefd”. Door de vele commotie over de ruzie en het liedje heeft Marlous in veel tijdschriften en kranten gestaan en was ze veel in het nieuws.

Boekingen van Marlous Oosting

Na deze mooie ervaring bracht Marlous samen met haar huidige management de single “Je zeurt te veel” uit, bij deze studio opname kwam SBS 6 een showflits opnemen voor het programma Shownieuws! Verder heeft ze toen met de single in verschillende Landelijke Tv programma’s gestaan, O.A in de Vrijdag avond show van Paul de Leeuw en Filemond, De diva’s draaien door van Patty, Tatiana en Patricia op RTL 4, SBS6 shownieuws, Muziek programma Tros, en vele andere Tv programma’s.

Marlous Oosting boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marlous Oosting boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Marlous Oosting
Marlous Oosting
Marlous Oosting
Marlous Oosting

Marlous Oosting boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marlous Oosting
Marlous Oosting
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095