Klanttevredenheid
9
Patricia Paay

Wil je Patricia Paay boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Patricia Paay voor een evenement.

Biografie Patricia Paay

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen, daarna debuteerde ze als zangeres in een nachtclub samen met jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergreens. Samen met Anita Meyer en haar zus Yvonne Keeley vormde ze een backinggroep. Later maakte ze samen met haar zus Yvonne Keeley een single met als artiestennaam Honey Pie. Paay werd pas echt populair toen ze opnieuw aan een solocarrière begon. 

Patricia Paay boeken

Even later trad ze voor de grap samen met haar moeder en haar zus Yvonne op als het trio The Star Sisters. Zij zongen liedjes van de Andrews Sisters. Producer Jaap Eggermont van ‘Stars on 45’ zag hier succes in en nam ze onder contract. De plaats van de moeder werd daarbij ingenomen door Sylvana van Veen. Hun Andrews Sisters-medley Proudly presents The Star Sisters bereikte de eerste plaats in de Top 40 en de Nationale Hitparade, het werd bovendien een nummer één hit in Frankrijk. Met de bijbehorende clip werd geschiedenis geschreven in de Nederlandse clip historie. In datzelfde jaar was Paay naaktmodel in de Nederlandse editie van het mannenblad Playboy.

Boekingen Patricia Paay

In 1986 kwam de single ‘Are You Ready For My Love’ uit, waarop dj Adam Curry de rap verzorgde. In datzelfde jaar vertrok Patricia Paay met partner Adam Curry naar New York. Een aantal jaar later was Paay voor de tweede keer te zien in de Playboy. Het jaar daar op keerden Paay en Curry terug naar Nederland. Daarna  verhuisde het gezin naar Engeland.

Ook heeft Paay meegedaan aan het dansprogramma ‘Dancing with the Stars’. Later was ze te zien als jurylid in de SBS 6-programma’s Holland’s Got Talent en Popstars. Ook heeft ze voor de derde keer een fotoreportage van haar in het blad Playboy gehad. Hiermee was Paay met haar 60 jaar het oudste model ter wereld met een blootreportage in Playboy. 

Patricia Paay boeken doe je bij Viking Entertainment!

Patricia Paay boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Patricia Paay boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Patricia Paay
Patricia Paay
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095