Klanttevredenheid
9
Corry Konings boeken

Wil je Corry Konings boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Corry Konings voor een evenement.

Biografie Corry Konings

Corry Konings boeken? Dat doe je natuurlijk bij Viking Entertainment!
Al meer dan veertig jaar draait ze mee in het artiestenvak. Het begon voor Corry in 1969. Met een lokaal bandje nam ze “Hello Josephine” op, bekend van The Scorpions. Pierre Kartner kreeg het nummer te horen en vanaf toen ging het razendsnel met Corry.
 

Inmiddels als zangeres van de Rekels kwam ze met componist/ tekstschrijver en producer Pierre Kartner in de studio terecht en bracht de ene hit naar de andere: ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, ‘Rozen die bloeien’, ‘Huilen is voor jou te laat’ zijn allen hits van het eerste uur. Daarna kwam een periode van samenwerking met diverse producers met hits als; ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Adios Amor’, ‘Mooi was die tijd’ en ‘Leven en laten leven’.
 

Corry kan buigen op een heel rijke periode van wel meer dan 270 liedjes, die zij gedurende haar carrière heeft opgenomen. En hier komt nog steeds geen einde aan want zij is nog steeds bezig. Na vele Nederlandstalige hits heeft Corry een CD uitgebracht die echt ‘anders’ te noemen is! Corry laat de jaren ’60 weer herleven! Ze zingt welbekende Engelstalige covers. Herinnert u zich de tijd dat u stond te swingen op nummers zoals o.a. ‘These Boots are made for Walking’, ‘Walk Right Back’ en ‘Let’s have a Party’.
 

Corry treedt nog steeds op; van solo optredens tot shows met andere artiesten zoals haar eigen Corry Koningsshow. Corry Konings, een zangeres waar ook u een apart gevoel van binnen krijgt!

Corry Konings boeken doe je bij Viking Entertainment!

Corry Konings boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Persfoto's

Corry Konings boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Corry Konings boeken
Corry Konings boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095