Klanttevredenheid
9
Patty Brard

Wil je Patty Brard boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Patty Brard voor een evenement.

Biografie Patty Brard

Patty Brard komt het beste tot haar recht op het podium: met haar ongeremde enthousiasme en allure weet zij op iedereen een onuitwisbare indruk achter te laten. Als zangeres een heus vrouwelijk feestbeest met een absolute ‘het dak eraf’ garantie en als presentatrice een warme persoonlijkheid met een immens inlevingsvermogen. Een onvervalste feestavond of een formele aangelegenheid; met haar enorme bagage aan (levens)ervaring is zij in staat om elk feest, evenement of presentatie in goede banen te leiden.

Haar zangoptredens staan garant voor een half uur entertainment van de bovenste plank. Bekende feest hits met een groot meezinggehalte worden afgewisseld met haar solo hits en uiteraard zal ook een LUV” Medley niet ontbreken. Kortom : Patty staat voor gezelligheid, glamour en bovenal FEEST waarbij het woord feest daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

Daarnaast heeft La Brard haar sporen als presentatrice ook ruimschoots verdient. Ze is inmiddels een vaste waarde in de TV wereld, en presenteerde de afgelopen jaren kijkcijferkanonnen zoals Big Brother, De Nieuwe Uri Geller en Echte Meisjes op de Prairie. Inmiddels is Patty één van de vaste gezichten van SBS Shownieuws!

Met een naamsbekendheid van 100% is succes gegarandeerd met Patty! Geliefd door jong en oud, en voor iedereen benaderbaar. Een duizendpoot die breed inzetbaar is voor de meest uiteenlopende feesten, (bedrijfs)evenementen en presentaties!

Informeer naar de bijna onuitputtelijke boekingsmogelijkheden met PATTY BRARD!

Patty Brard boeken doe je bij Viking Entertainment!

Patty Brard boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Patty Brard boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Patty Brard
Patty Brard
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095