Klanttevredenheid
9
Lytse Hille

Wil je Lytse Hille boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Lytse Hille voor een evenement.

Biografie Lytse Hille

Dat Nederland overspoelt wordt met zangers en zangeressen is al jaren bekend. Een ieder heeft zijn of haar eigen niveau. Maar, waar zijn die echte artiesten die het publiek vanaf de eerste seconde tot de laatste seconde meenemen in een groot Muziekfeest?
Entertainen, de mens bij een traan de lach geven, de blijheid en vrolijkheid, dat is een vak dat bijna niet te leren is, maar door je aderen moet stromen!

Lytse Hille Boeken

Al jarenlang omarmt het gehele Noorden van het land zo’n rasartiest, en er is geen zaal, feesttent, plein of evenement op te noemen, waar hij niet heeft gestaan.
Wereldberoemd in het Noorden, zoals Jannes zijn succesvolle carrière startte via het Drentse achterland, zo is dat bij deze kleine grote man in Friesland begonnen.

Misschien nog onopgemerkt in de rest van Nederland, maar Lytse Hille scoorde met zijn singles toch al behoorlijke bekendheid, zo van verrek is dat van hem. Denk aan: ‘Tsjakiediekie Boem Boem’,  ‘Ik kwam je tegen’ en ook een hit die een paar jaar later tot Megahit uitgroeiende ‘Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’.
En niet te vergeten ‘24 billen’ en ‘ik lach me de ballen uit mijn broek’. De liedjes met een knipoog welke ook waanzinnig scoorden!

Maar naast zijn geweldige feest repertoire weet Lytse Hille zijn publiek en Fans ook zeer zeker te raken met zijn prachtige liedjes welke uit zijn leven zijn gegrepen, zoals: "Zolang er een droom bestaat", "Die Engel" maar ook  zijn nieuwe single “Als jij bij mij geen liefde vindt” Scoren waanzinnig goed bij het publiek.

Boekingen Lytse Hille

Hij kent het klappen van de zweep en weet wat de mensen verwachten en verlangen als zij een artiest boeken………Feest van begin tot het eind.

Lytse Hille is de meest besproken artiest van dit moment, zowel in de kleedkamers tussen de artiesten onderling, als ook bij Horeca Nederland en de Radiostations.

Lytse Hille boeken doe je bij Viking Entertainment!

Lytse Hille boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Lytse Hille boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Lytse Hille
Lytse Hille
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095