Klanttevredenheid
9
Jared Grant

Wil je Jared Grant boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jared Grant voor een evenement.

Biografie Jared Grant

Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort, dan denk je ongetwijfeld meteen aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren ’70 en de vroege 80’s.

Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared een geheel eigen sound ontwikkeld, die niet onopgevallen is gebleven bij de muziekliefhebbers.

Jared werd geboren op Curaçao (1991). Hij groeit op in een hechte muzikale familie. Hoewel er thuis veel soul en gospel wordt geluisterd, is het geen gospelkoor maar een kinderkoor waar Grant zijn allereerste optredens voor publiek doet. De toen nog 6 jarige Jared “zong” als een brombeer, tot grote ergernis van zijn moeder. Pas wanneer hij twee jaar later het muzikale licht ziet, ontdekt hij dat het zingen hem best goed af gaat als hij wat meer zijn best doet.

Na zijn HAVO opleiding besluit hij serieus voor muziek te kiesen, een toekomst die Jared Grant doet neerstrijken bij de Rock Academie in Tilburg. Na anderhalf jaar stapt hij over naar het conservatorium (Codarts afdeling Pop) in Rotterdam. Daar werkt hij samen met verschillende muzikanten en vormt hij zijn eigen band, waarmee hij regelmatig menig podium uit haar voegen doet swingen.

Dansen en entertainen zit bij Jared Grant in het bloed. Hij maakt er op het podium dan ook een groot feest van! Niet voor niets dat hij naast de 3e prijs ook de publieksprijs van de Music Matters Awards in ontvangst mocht nemen. Jared stond op poppodia als 013, Bird, Grounds en Paradiso. Hij zong een duet met Trijntje Oosterhuis en zong samen met de Britse zangeres Eliza Doolittle een nummer op de nationale radio. Verder stond hij in het voorprogramma van Alain Clark en wist een avond te vullen in de North Sea Jazz Club met Léon Ware.

Jared Grant is ook te boeken inclusief complete liveband: Mr. Nice Band!

Jared Grant boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jared Grant boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jared Grant
Jared Grant

Jared Grant boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jared Grant
Jared Grant
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095