Klanttevredenheid
9
Laura Fygi

Wil je Laura Fygi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Laura Fygi voor een evenement.

Biografie Laura Fygi

Het levensverhaal van Laura Fygi heeft heeft veel weg van een sprookje. Haar vader is directeur bij Phillips als hij een buikdanseres ontmoet die hem bijzonder intrigeert. Samen krijgen ze een prachtige dochter. Het gezin woont in Montevideo, Uruguay en later in Nederland. De jonge Laura zingt al voor ze kan lopen.

Terug in Nederland wordt de sexy meidengroep Centerfold opgericht. De inmiddels volwassen Laura Fygi is één van de drie groepsleden. Met Centerfold trekt Laura Fygi de hele wereld over voor optredens. Een eigen solocarrière komt in zicht als de manager van Centerfold bij een platenmaatschappij directeur wordt.

Laura Fygi krijgt de kans om te doen wat ze het liefste wil; jazz zingen. Met hulp van grote namen als Toots Thielemans, Phillippe Catherine, Clark Terry, Michael Franks en Michel Legrand neemt zij prachtige nummers op. Met name het nummer 'Watch what happens' wordt zeer enthousiast ontvangen.

Samen met het Metropole orkest treedt Laura Fygi op in het historische Carré dat voor deze voorstelling geheel is uitverkocht. Zowel in Nederland als in Amerika wordt het concert uitgezonden op tv. De dvd's en cd's gaan als warme broodjes over de toonbank.

Wat is het geheim van haar succes? Haar fantastische stem, beeldschone uiterlijk en internationale allure laten Laura Fygi stralen. Als geen ander weet ze met haar nummers een verhaal te vertellen dat mensen raakt. Laat u ook betoveren door de zangkwaliteiten van Laura Fygi.

Laura Fygi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Laura Fygi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Laura Fygi boeken?

EUR Prijs v.a. € 3000,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Laura Fygi
Laura Fygi
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095