Klanttevredenheid
9
Kevin Smit

Wil je Kevin Smit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kevin Smit voor een evenement.

Biografie Kevin Smit

Kevin Smit werd geboren op 25 juli 1991 in Hoogeveen. Van jongs af aan was Kevin altijd al op de manege te vinden. Hij organiseerde van alles en paardrijden was zijn grote hobbie. Tot hij opeens onderweg naar een paardenconcour begon te zingen en Kevin's moeder en tante zeiden dat het erg goed klonk. Hij vond het stiekem altijd al erg leuk om te doen.

Kevin organiseerde op 17 juni 2006 een playbackshow, maar er was te weinig animo dus hij besloot zelf maar te gaan zingen. Hier werd zeer positief op gereageerd en hij besloot verder te gaan. Vanaf die tijd ging het erg goed. Van een optreden kwam weer een optreden.

Hij trad elke donderdag op op de Pulledagen in Hoogeveen. Hij trof daar de geluidsman van Jannes, PGT, en die belde Jannes om te vragen wie hij op de achtergrond hoorde zingen. Jannes antwoorde Jan smit. Een groot compliment

In het voorjaar van 2007 heeft Kevin zijn eerste single ''Morgen wordt alles anders'' opgenomen bij Rooftop Studio o.l.v. Edwin van Hoevelaak. Hier werd goed op gereageerd. Hij stond meer dan 5 weken in de Dagtop 5 bij Radio NL, Op nr 1 in de

Vanaf toen is het heel erg hard gegaan, Elk weekend is het wel raak. (Zoals je ziet in de Agenda) en een druk programma is helemaal niet erg. Kevin vind het geweldig om op te treden. Kevin doet ook mee met de Talentenjacht van de Tros ''Op weg naar Thialf''. Er deden meer dan 2000 kandidaten mee. Kevin zit nu bij de 4 finalisten.

Boekingsinformatie:
- tape
- Nederlandstalig

Kevin Smit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kevin Smit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Kevin Smit

Kevin Smit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kevin Smit
Kevin Smit
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095