Klanttevredenheid
9
Kaj van der Voort

Wil je Kaj van der Voort boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaj van der Voort voor een evenement.

Biografie Kaj van der Voort

 

Ciske de Rat 

Kaj begon zijn carrière in 2007 toen hij op elfjarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical.

Nederlandse boyband 'B-Brave'

In 2013 vormt hij met vier leeftijdsgenoten de Nederlandse boyband ‘B-Brave’. Het vijftal breekt door via het programma X Factor, waarin ze derde worden. Daarna volgt een ongekend populaire periode met platina singles (o.a. ‘One Night Stand’), een nummer 1 album (‘De Eerste Date’) en meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams.

Nadat de band in 2017 uit elkaar gaat, besluit Kaj zich volledig te storten op zijn solo carrière. In december is hij officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album ‘Alles is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op YouYube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd. 

Dance Dance Dance 

Naast zang focust dit talent zich ook op dans en presentatie. Zijn dansmoves mocht hij vorig jaar direct tonen bij het succesvolle RTL programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij een koppel vormde met The Voice winnares Maan.

2018 belooft dus nu al een spectaculair jaar te worden voor de jonge zanger met veel optredens, tv programma’s en andere creatieve activiteiten.

Kaj van der Voort boeken doe je bij Viking Entertainment!

Kaj van der Voort boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kaj van der Voort boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Kaj van der Voort
Kaj van der Voort
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095