Klanttevredenheid
9
Charly Luske boeken

Wil je Charly Luske boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Charly Luske voor een evenement.

Biografie Charly Luske

Charly Luske wordt geboren op 19 september 1978 in Amsterdam. Met een passie voor muziek vindt Charly zijn weg in de showbizzwereld, waarin hij zijn veelzijdigheid op verschillende podia laat zien als muzikant, acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator.
 

Op zestienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show waarin hij samen met Gordon een duet zong. Hij werd geselecteerd voor de jongensgroep Velvet, waarvan hij een tijd deel uitmaakte en een hit scoorde met het nummer 'Weg Van Jou'. Nadat de band uit elkaar viel, zong hij nog enige tijd in de jongensgroep X Marks The Spot. In 2000 speelde Charly in de musical Boy Band, waarin hij als zanger Sean een van de hoofdrollen vertolkte.
 

Velen kennen Charly van het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick en Simon werd gecoacht. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘This Is A Man's World’ dat over een miljoen keer bekeken werd en op social media werd gedeeld en van positief commentaar werd voorzien door o.a. Daddy Yankee en Toni Braxton. Voor het publiek en de jury was hij de gedoodverfde winnaar. Hij moest echter in de halve finale zijn meerdere erkennen in Iris Kroes.
 

Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena (die hij ontmoette bij TVOH) en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers.
 

Charly Luske brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100. De meest recente single Fly is uitgebracht in oktober 2016 en tevens titeltrack voor de Nederlandstalige film Fataal. Dit nummer schreef en zong hij met zanger en producer Brownie Dutch.

Charly Luske boeken doe je bij Viking Entertainment!

Charly Luske boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Charly Luske boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Charly Luske boeken
Charly Luske boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095