Klanttevredenheid
9
John Tana Boeken

Wil je John Tana boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van John Tana voor een evenement.

Biografie John Tana

John Tana is een kruising tussen Tony Montana en de Maastrichtse zanger Johnny Blenco. Dit is terug te zien in zijn persoonlijke geschiedenis wat zich kenmerkt tot een crimineel verleden in Marseille maar dat verleden heeft hij inmiddels ver achter zich gelaten.

Het alter ego John Tana heeft zich voor zijn nummers laten inspireren door bekende chansonniers Serge Gainsbourg of Charles Aznavour. John wil dan ook graag weer dit muziekgenre opnieuw leven inblazen.

De muziek van John weerspiegelt zijn gevoel, en gaat door merg en been. Opgegroeid in een gevaarlijke wijk in Marsellie neemt John je in zijn nummers mee naar zijn emotionele, maar gevaarlijke verleden.

Later begon hij in 1989 te werken aan zijn muzikale carriere. Hij verbouwde nummers van bekende chansonniers tot nummers als “Foie Gras” en “De Garage”. Hier heeft hij nu een bescheiden succes mee.

Het grote succes kwam echter met carnaval in 2022. John Tana trad in juni 2022 op op Pinkpop en sinds 2022 staat hij in de Limburgse top 100 met zijn nummer Boursin.

John Tana boeken doe je bij Viking Entertainment!

John Tana boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

John Tana Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
John Tana Boeken
John Tana Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095