Klanttevredenheid
9
Beppie Kraft boeken

Wil je Beppie Kraft boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Beppie Kraft voor een evenement.

Biografie Beppie Kraft

Beppie Kraft groeide op in een muzikale familie en kreeg de muziek met de paple­pel ingegoten. Vader Jean Kraft (accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) was werkzaam bij Johny Hoes en zorgde dus voor een uitstekende muzikale bodem. Reeds op 11 jarige leeftijd zong zij voor een groot publiek het winnend Maastrichts carnavalsliedje “Diech bis mien nisjeke”. Dit is de start van een indrukwekkende lijst van Limburgse hits die Beppie ondertussen op haar naam heeft staan.  Beppie weet op de een of andere manier haar publiek te “raken”. Bijna ieder jaar trakteert ze haar fans op een geweldige meezinger of een onvervalste carnavalskraker. Beppie is nog maar een bepaalde tijd van het jaar te boeken, maar de populariteit neemt alleen nog maar toe.

Beppie Kraft boeken doe je bij Viking Entertainment!

Beppie Kraft boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Beppie Kraft boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Beppie Kraft boeken
Beppie Kraft boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095