Klanttevredenheid
9
Janah Louard boeken

Wil je Janah Louard boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Janah Louard voor een evenement.

Biografie Janah Louard

Janah Louard (spreek uit: Sjannah) begon op 14 jarige leeftijd als geluidsman van de Haagse zanger Ed Bernardo, soms mocht hij dan na Ed’s optreden ook even een liedje zingen. Dit vond het publiek zo leuk dat het dan vaak 2 of 3 liedjes werden en op zijn 15e deed hij zijn eerste solo optreden. Kort daarna werd hij huiszanger in de Scheveningse horecazaak “De Jungle” waar hij iedere zondag kon optreden.
Op een dag kwam de toen razend populaire TV presentator Henny Huisman daar lunchen en nodigde hij Janah uit om mee te doen aan zijn “Soundmixshow”. Aan het einde van dat jaar won Janah op 19 jarige leeftijd deze talentenjacht op TV met zijn indrukwekkende vertolking als Rene Froger met “I will never fall in love again”.
 
Doordat miljoenen kijkers Janah in hun armen hadden gesloten kreeg hij een contract aangeboden bij een groot boekingsbureau en had hij jarenlang een overvolle agenda. In 2005 bracht hij al een solo album uit met Engels- en Nederlandstalige liedjes met een gipsy invloed. De single “All night long” (een cover van Lionel Richie) wordt tot op de dag van vandaag veel gedraaid en gezongen in het uitgaanscircuit. Door dat succes gaf hij dat jaar ook een concert in een uitverkochte Rijswijkse Schouwburg. Samen met zijn 2 (eveneens Haagse) muziekvrienden Mike Peterson (onlangs nog op TV bij “Topper Gezocht”) en Tino Martin (die al twee keer het Ziggodome solo heeft uitverkocht) begon Janah in 2009 de zanggroep “JMT Gents”. Zij kregen een eigen real life soap op Regio TV en verkochten met z’n drieën dat jaar het Worldforum Theater in Den Haag uit!
 
In 2011 vulden zij met een nieuw concert 2x de Haagse poptempel “Het Paard van Troje”. Na een periode met mooie optredens in binnen- en buitenland, maar met ook veel tijd voor het stichten van een gezin, is Janah eind 2017 begonnen met de voorbereidingen van het tweede deel van zijn carrière. Er wordt druk gewerkt aan een nieuw album waarop hij zijn voorliefde voor Spaans- en Engelstalige muziek met een gipsytwist zal laten horen. De eerste single is een bewerking van de klassieker “My Way” van Frank Sinatra. Janah had dit mooie liedje niet beter kunnen opnemen dan met de bekendste Sinatra imitator van Nederland (die ook door de Soundmixshow bekend is geworden) Peter Douglas. Op het podium is Janah Louard een echte entertainer met een vol stemgeluid en groot bereik.
Door zijn jarenlange ervaring kan hij een breed publiek vermaken met Nederlands, Engels en Spaans repertoire en dit liedje laat ook meteen deze verschillende kanten van deze artiest zien.
 
Janah boeken is gegarandeerd een succesvolle avond waar niemand zal blijven zitten!

Janah Louard boeken doe je bij Viking Entertainment!

Janah Louard boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Janah Louard boeken
Janah Louard boeken

Janah Louard boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Janah Louard boeken
Janah Louard boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095