Klanttevredenheid
9
Jack Kunkels

Wil je Jack Kunkels boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jack Kunkels voor een evenement.

Biografie Jack Kunkels

Jack heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Of het nu voor een bruiloft, jubileum, dorpsfeest of stadsfeest is: Jack maakt er een feest van. Gevoelige ballads, vlotte kaskrakers en gezellige sfeermuziek. Jack heeft het allemaal in zijn repertoire zitten. Jack is dan ook al vanaf zijn 8e jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd ging hij langs de deuren en zong dan voor iedereen die het horen wilde. 

In de jaren daarna nam Jack zo'n 60 keer deel aan talentenjachten door het hele land, waarvan 5 keer aan de Henny Huisman Soundmixshow op locatie. Tijdens deze talentenjachten wist hij diverse prijzen in de wacht te slepen, een bewijs van zijn kunnen. Brutale mensen hebben de halve wereld, luidt het spreekwoord. Jack deed daarom ook vaak onaangekondigd mee aan talentenjachten. Dan liep hij gewoon naar binnen, vertelde dat hij zijn uitnodiging was vergeten en trad vervolgens gewoon op voor een enthousiast publiek. 

Omdat Jack uit een kermisfamilie komt en bovendien zelf ook kermisexploitant is geworden, heeft hij vaak de sterren van de hemel gezongen op de kermis. Maar ook in kroegen, en op feesten en partijen komt men Jack tegen. Ach, overal waar het maar gezellig is, of.... kan worden! Want een avondje met Jack vergeet u niet gauw! 

Boekingsinformatie: 
- tape

Jack Kunkels boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jack Kunkels boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jack Kunkels

Jack Kunkels boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jack Kunkels
Jack Kunkels
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095