Klanttevredenheid
9
Imperatorz

Wil je Imperatorz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Imperatorz voor een evenement.

Biografie Imperatorz

Imperatorz - de energieke en toegewijde krachtpatser.

Kevin, beter bekend als Imperatorz, begon zijn reis in 2010 door talloze feesten te bezoeken en de artiesten in de scene te volgen tijdens hun opkomst. Na jaren van hard werken en het plannen van de lancering van het Imperatorz-project was het eindelijk zover.

In oktober 2016 werd de eerste track in première gebracht in de machtige Jaarbeurs in Utrecht, een van de grootste indoor locaties in Nederland. Na een geweldige respons op de eerste track, begon Imperatorz muziek uit te brengen op Nederlandse labels zoals "X-Raw Records", "Gearbox Digital" en het prestigieuze "Dirty Workz".

In oktober 2018 besloot hij dat hij naar Nederland moest verhuizen om zijn doelen te bereiken en zijn vuur aan te wakkeren. Begin 2019 tekende Imperatorz bij het gerenommeerde label "Scantraxx" en begon muziek op het hoogst mogelijke niveau uit te brengen. Hij werkte zich op van het talentlabel om begin 2021 een artiest van het hoofdlabel te worden bij Scantraxx - een enorme prestatie in zijn vroege carrière.

In 2018, na optredens te hebben gespeeld op evenementen zoals "Loudness", "Qapital" en "Defqon.1", maakten zijn optredens indruk in de scene. Met energieke sets met snelle mixen en invloeden van verschillende genres zoals Dubstep, Drum n Bass en Psy trance, begon Imperatorz zijn nalatenschap op te bouwen.
Imperatorz-sets staan ​​voor 110% energie - van trackkeuze tot artiest!

Imperatorz werkt momenteel aan belangrijke samenwerkingen binnen de scene en verruimt zijn muzikale horizon naar andere genres om altijd frisse geluiden en energieke tracks te bieden. Strevend naar nieuwe kansen en doelen, ziet de carrière van deze energieke en gepassioneerde artiest er beter uit dan ooit tevoren - de toekomst ziet er veelbelovend uit voor deze rijzende ster en er zullen veel kansen worden gerealiseerd.

Imperatorz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Imperatorz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Imperatorz
Imperatorz

Imperatorz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Imperatorz
Imperatorz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095