Klanttevredenheid
9
Sephyx

Wil je Sephyx boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sephyx voor een evenement.

Biografie Sephyx

Sephyx, ook bekend als Xander, begon op 8-jarige leeftijd met gitaar spelen. Het werd meteen duidelijk dat hij een buitengewoon gevoel voor muziek had. Een brede interesse in alle genres van muziek leidde hem uiteindelijk naar hardstyle, waar hij meteen verliefd werd op het geluid.

In de zomer van 2012 begon hij zijn eigen tracks te produceren, wat resulteerde in een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière: een contract bij Dirty Workz op slechts 17-jarige leeftijd. Eind mei 2014 bracht Sephyx zijn eerste EP uit.

Vanaf dat moment ging het allemaal in een stroomversnelling. Hij heeft opgetreden op festivals als Tomorrowland, Defqon.1, Reverze, Parookaville en heeft tours over de hele wereld gemaakt, van China tot Chili en nog veel meer.

Sinds zijn debuut heeft Sephyx vele geweldige tracks uitgebracht, waaronder anthems en samenwerkingen met artiesten als Hardwell, Headhunterz, Noisecontrollers en meer.
In 2020 tekende Sephyx bij Art Of Creation, het label van Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers, die grote voorbeelden waren voor Xander toen hij als jongere interesse kreeg in hardstyle.

Gedurende de jaren heeft Sephyx zijn eigen stijl ontwikkeld naar een hardere kant van hardstyle met invloeden van metal. Hij gebruikt zijn vaardigheden op de elektrische gitaar, die hij perfect mengt in veel van zijn tracks, gecombineerd met krachtige kicks en energieke melodieën. In de (nabije) toekomst zal Sephyx een exponent van de hardstyle gemeenschap blijven als artiest.

Sephyx boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sephyx boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sephyx
Sephyx
Sephyx
Sephyx
Sephyx

Sephyx boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sephyx
Sephyx
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095