Klanttevredenheid
9
Vertile

Wil je Vertile boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vertile voor een evenement.

Biografie Vertile

Vertile, ook bekend als Mees van den Berg, betrad vol overtuiging het muzikale landschap van de hardere stijlen. Met een decennium aan ervaring heeft hij zijn vaardigheden en geluid verfijnd. Zijn muziek wordt gekenmerkt door muzikaliteit, originaliteit en energie met precisie. Wat Vertile onderscheidt van anderen is zijn vermogen om de vocalen op de meeste van zijn tracks zelf te schrijven en uit te voeren, waardoor hij zich op een uniek niveau kan uiten.

Vertile heeft indruk gemaakt in de scene met optredens op evenementen als Defqon.1, Decibel, Impaqt en Loudness, en er staat nog veel meer op zijn agenda. Zijn tracks zoals "Eyes Closed" en zijn remix van "Raging in the Dancehall" hebben een blijvende indruk achtergelaten. Niet alleen dat, hij heeft ook al de steun gekregen van grote namen in de scene, zoals Ran-D, D-Sturb, Rejecta, Endymion en Adaro. Vertile straalt met trots zijn passie voor muziek uit naar de wereld.

Vertile boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vertile boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Vertile
Vertile
Vertile

Vertile boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vertile
Vertile
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095