Klanttevredenheid
9
Sven Elias boeken

Wil je Sven Elias boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sven Elias voor een evenement.

Biografie Sven Elias

Sven Elias is een Eclectic DJ die vertaalt zijn liefde voor het leven door muziek met invloeden uit Latin, House, Urban & EDM. Van kinds af heen blijkt deze geboren entertainer een bijzonder talent te bezitten voor alles wat met muziek te maken heeft. Hij begint al vroeg met dansen maar ontdekt gaandeweg zijn passie voor de kunst van het Dj-en het produceren van tracks. Vandaag de dag is hij uitgegroeid tot een ervaren DJ met een bijzondere gave om precies aan te voelen wat de dansvloer nodig heeft.

Het maakt niet uit of het gaat om een kleine club of een groot festival, hij ziet het als zijn missie om elke feest naar een hogere level te brengen. Hij wilt het publiek laten genieten en ervoor zorgen dat iedereen zich vrij voelt. Inmiddels heeft zijn liefde voor muziek hem in vele clubs door heel Nederland gebracht, maar tegenwoordig gaan zijn muzikale vibes tot ver buiten de nationale grenzen. Te herkennen aan zijn brede glimlach en zijn energieke uitstraling staat hij achter de draaitafel en mixt met gevoel de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar.

Sven Elias boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sven Elias boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Eclectic DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sven Elias boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sven Elias boeken
Sven Elias boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095