Klanttevredenheid
9
Dj Gijs boeken

Wil je Dj Gijs boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Gijs voor een evenement.

Biografie Dj Gijs

DJ GIJS draait van alles door elkaar, van Nederlandstalige feestplaten tot Disco en van R&B tot Apres Ski. Binnen no-time weet hij met zijn stijl van draaien een sfeer neer te zetten waarbij het dak er bijna letterlijk af gaat. Wat DJ GIJS namelijk zo uniek maakt is dat hij niet alleen een top DJ is maar ook een geweldige zanger/entertainer! Zo pakt DJ GIJS dan ook regelmatig de microfoon, klimt op de bar en zingt nummers die iedereen mee kan brullen en zet zo samen met het publiek de boel op stelten. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de platenmaatschappijen en inmiddels zijn er dan ook verscheidene singles uitgekomen van DJ Gijs als zanger.

Dj Gijs boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dj Gijs boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dj Gijs boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj Gijs boeken
Dj Gijs boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095