Klanttevredenheid
9
Unresolved

Wil je Unresolved boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Unresolved voor een evenement.

Biografie Unresolved

Unresolved is de nummer 1 Hardstyle DJ/producer uit Oekraïne en woont in Nederland. Zijn opkomst naar roem is explosief geweest en de toename in zijn populariteit sinds hij eind 2014 op het toneel verscheen, is voorbeeldig geweest.

Hij heeft enkele werkelijk prachtige tracks geproduceerd die miljoenen streams hebben behaald, zoals "One With The Streets" met Bloodlust, "Chances", "Diablo", evenals "Everynite" met Cryex, "Darkside" met Aversion, "ENDGAME" met The Purge, "Ghetto Bass" met KIllshot en Bloodlust, "Red Blood", "Lonely" met Bloodlust, en nog veel meer!
Wat betreft optredens, heeft Unresolved de grootste podia wereldwijd veroverd, zoals Qapital, Defqon.1 blue, Intents Festival Mainstage, Reverze, Shockerz, The Qontinent en Decibel Outdoor, om er een paar te noemen, evenals optredens in het buitenland, zoals Mexico, Verenigde Staten, Israël en Australië (met 2 uitverkochte shows in MASIF).

Zijn stijl is een mix van sinistere snaarinstrumenten, pakkende melodieën, indrukwekkende schreeuwen en krachtige kicks, wat deze artiest een fantastische toevoeging maakt aan elke grote raw line-up.

Unresolved boeken doe je bij Viking Entertainment!

Unresolved boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Unresolved
Unresolved
Unresolved
Unresolved

Unresolved boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Unresolved
Unresolved
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095