Klanttevredenheid
9
Invector

Wil je Invector boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Invector voor een evenement.

Biografie Invector

Daan Zoomers, ook bekend als Invector, is een van de meest veelbelovende opkomende artiesten om in de gaten te houden. Met zijn energieke optredens en unieke muziek weet hij maximale energie over te brengen en het publiek als een echte performer te vermaken. Altijd op zoek naar de adrenalinekick onderscheidt Invector zichzelf met zijn creatieve optredens. Door het publiek te verrassen met exclusieve bewerkingen en mash-ups, zal geen enkel Invector-optreden hetzelfde klinken. In de afgelopen jaren heeft Invector de scene veroverd met frisse hits zoals 'I Am Electric' met MC Livid, 'Adrenaline Rush' met Adaro, 'Crashing Down' en zijn remix voor Killshot's 'I'm A Beast'. Met zijn unieke stijl, gedreven door veel drive, harde kicks en pakkende melodieën, herken je een Invector-track al vanaf de eerste seconde. Invector heeft al zijn stempel gedrukt op grote podia zoals het blauwe podium van Defqon.1, Decibel Outdoor, Rebirth Festival, Qapital, Intents Festival en Shockerz. Met als doel alle podia te veroveren, is Invector meer dan klaar om je zijn waanzinnige hoeveelheid energie te laten zien!

Invector boeken doe je bij Viking Entertainment!

Invector boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Invector
Invector

Invector boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Invector
Invector
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095