Klanttevredenheid
9
Primeshock

Wil je Primeshock boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Primeshock voor een evenement.

Biografie Primeshock

Primeshock is een Nederlands Hardstyle-duo bestaande uit Bart Peters en Thijs Verdegaal. Ze staan bekend om hun energie, kracht en entertainment. Hun optredens zitten vol met hun kenmerkende energieke Hardstyle-geluid dat het publiek opzweept en een glimlach op ieders gezicht tovert. Ze eren zowel de klassiekers als de innovatieve knallers en hun catchy, leuke en motiverende muziek is uniek. Ze treden op bij grote evenementen en worden continu gesteund door legendes in de scene. Met hits als 'Fitness Move', 'Everybody Dance Now' en 'Primetime' hebben ze bewezen dat ze aan de top van hun spel staan en hongerig zijn naar meer. Primeshock neemt de wereld van Hardstyle over met hun energie, positieve vibes en pakkende muziek. Schakel over naar Powermode! ⚡

Primeshock boeken doe je bij Viking Entertainment!

Primeshock boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Primeshock
Primeshock
Primeshock
Primeshock
Primeshock

Primeshock boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Primeshock
Primeshock
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095