Klanttevredenheid
9
Luner

Wil je Luner boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Luner voor een evenement.

Biografie Luner

Met een interesse in muziek sinds jonge leeftijd begon Thomas Camerik (Luner) gitaarlessen te volgen en leerde hij zichzelf piano spelen. Niet lang daarna ontdekte hij hardstyle muziek. Na een plek te hebben gewonnen op de Q-Dance-hosting op het Aairport Festival Denmark in 2021, is hij snel naar de top geklommen en heeft hij opgetreden op verschillende bekende festivals zoals Rebirth, Intents, Decibel Outdoor, Shockerz en The Qontinent. Bovendien was hij verantwoordelijk voor de Defqon.1 Purple Mix 2022 en is hij het nieuwste lid van het Nightbreed-team. Nu is hij klaar om zijn melodische en atmosferische tracks aan de wereld te laten zien, evenals zijn energieke persoonlijkheid achter de draaitafels. Het is duidelijk dat de toekomst alleen maar rooskleurig voor hem is!

Luner boeken doe je bij Viking Entertainment!

Luner boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Luner
Luner
Luner
Luner

Luner boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Luner
Luner
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095