Klanttevredenheid
9
Henk Damen

Wil je Henk Damen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Damen voor een evenement.

Biografie Henk Damen

Het Nederlandstalige levenslied, jarenlang een ondergeschoven kindje, beleeft momenteel een heuse opleving. Henk Damen behoort tot de nieuwe lichting vertegenwoordigers van dit populaire muziekgenre. Hij groeide op met het Nederlandstalige repertoire en voor hem is er dan ook geen ander genre dat hem zo nauw aan het hart ligt. "Ik vind het fantastisch om het levenslied te mogen zingen," zegt hij dan ook vol trots. 

Henk Damen was een paar jaar geleden nog profvoetballer bij FC Den Bosch. Toen hij door trainer Hans Kraay Jr. werd gevraagd als spits tot diens voetbalelftal FC Ophemert toe te treden, zegde Henk toe, maar als tegenprestatie vroeg hij Hans zijn demo bij enkele kopstukken in de muziekwereld neer te leggen. Zo geschiedde en twee dagen later hing Tony Berk, directeur van Dino Music, al dolenthousiast aan de lijn. Het was Tony die Henk aan Tom Peters voorstelde, waarna ze gezamenlijk begonnen te werken aan de liedjes voor Zomerliefde. 

Een kant-en-klare verklaring voor zijn toenemende succes heeft Henk niet, maar hij heeft wel z'n vermoedens. "Ik denk dat het belangrijk is hoe je met je fans omgaat. Ik maak altijd tijd voor een praatje en deel altijd handtekeningen uit. Daar komt bij dat ik echt de tijd neem om te groeien als artiest. Ik ben er nooit van uitgegaan dat ik binnen drie maanden beroemd zou zijn. Ik ben nu een paar jaar bezig en nu pas begin ik te merken dat ik steeds populairder word. Ik ben ervan overtuigd dat als je echt heel goed je best doet en goede liedjes maakt, dat je je als artiest enorm kan ontwikkelen." Kenmerkend voor Henk is dat hij zijn liedjes vanuit zijn hart zingt, en met zijn gevoelige stem en positieve uitstraling weet hij bij veel mensen de gevoelige snaar te raken. 

Inmiddels begint Henk de vruchten te plukken van de oprukkende populariteit van het Nederlandstalige lied. Liefde Is… kwam in de eerste week van release al binnen in de Nederlandse Top 100. Hij wordt ook wel getipt als de 'coming man' van het levenslied en we zullen in de toekomst dan ook veel van hem horen. Als pasgetrouwd man en trotse vader van Henkie, hoeft Henk niet lang na te denken over wat liefde voor hem zelf betekent: "Liefde is het belangrijkste in het leven!" 

Boekingsinformatie: 
- tape 
- Nederlandstalig

Henk Damen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Henk Damen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Henk Damen
Henk Damen
Henk Damen
Henk Damen

Henk Damen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Henk Damen
Henk Damen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095