Klanttevredenheid
9
Fleur

Wil je Fleur boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Fleur voor een evenement.

Biografie Fleur

Van jongs af aan is Fleur bezig met dansen en zingen. Fleur speelden al mee in de bekende musical Jungle Book en was ze een van de zangeressen van de meidengroep Lief! en later Yess!

Nu komt deze vrolijke zangeres met het “Fleur-Meezing-Spektakel”, een optreden met de allergrootste kinderhits van onder andere Kinderen voor Kinderen, K3, Raak!, Djumbo, Monique Smit, Puck, Mylène & Rosanne, Chipz, Keet!, Zirkus Zirkus, Hit!, Sarah & Julia, Sjon & Sjeffrie, Lisa Amy en Shelley, Ernst & Bobbie en vele andere.

Fleur boeken

Een optreden van Fleur zet de kinderen aan het dansen en tijdens een korte dansworkshop leert Fleur de kinderen ook nog eens een aantal coole danspasjes aan. Samen zingen de kinderen en ouders de leukste liedjes en maakt ze er een onvergetelijk optreden van.

Voor de Sinterklaas- en Kerstperiode heeft Fleur een aangepast repertoire. Ze zingt naast de grootste hits van Sinterklaas ook traditionele Sinterklaas- en Kerstliedjes, maar dan wel in een hip-jasje.

Het Fleur-Meezing-Spektakel is een interactief non-stop optreden bestaande uit de allergrootste kinderhits. Fleur is ook te boeken als presentatrice voor kinderevenementen.

Boekingen van Fleur

Bent u opzoek naar een zangeres die kinderen goed kan amuseren? Boek Fleur dan nu!

Fleur boeken doe je bij Viking Entertainment!

Fleur boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Fleur

Fleur boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Fleur
Fleur
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095