Klanttevredenheid
9
Mylene en Rosanne

Wil je Mylène en Rosanne boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mylène en Rosanne voor een evenement.

Biografie Mylène en Rosanne

Wij (Mylène en Rosanne) zijn een eeneiige tweeling geboren in Amsterdam. Opgegroeid in Badhoevedorp en hebben al in meerdere musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en momenteel Tina de Musical. En hebben twee jaar meegedaan aan Kinderen voor Kinderen en samen met K3 in de liveshows “EYO” in de rol van de kleine Josje gestaan.

We hebben met ons eigen liedje “Double Me” het Junior Songfestival 2013 gewonnen en ons land vertegenwoordigd in Kiev tijdens de Eurovisie Junior Songcontest 2013. Hiermee hebben we al meer dan 5.000.000 views op youtube. Ook hebben we met ons liedje “Me & My Selfie” al 18.500.000 views op youtube. Onze single “MooiBoy” doet het erg goed. Meer dan 5.700.000 views op youtube en meerdere keren op de eerste plek in de Kids Top 20. En ook onze  singles “1000 mooie wensen”, “Sister BFF“, “Geluk bij een ongeluk” i.s.m. het Rode Kruis en “Sinterklaasje heb je even“, “Summer Vibes” en “Music is Magic” hebben al heel wat weken op nummer 1 gestaan. Momenteel hebben we een nieuwe single uit genaamd “Wanna Be You” .

Mylène en Rosanne boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mylène en Rosanne boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Mylene en Rosanne boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mylene en Rosanne
Mylene en Rosanne
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095