Klanttevredenheid
9
Ernst en Bobbie boeken

Wil je Ernst en Bobbie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ernst en Bobbie voor een evenement.

Biografie Ernst en Bobbie

Spannende avonturen, 2 vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker geen geweld zijn de ingrediënten van deze populaire kindershow. In 30 minuten Ernst, Bobbie en de Rest helpen, zingen, verzinnen en joelen de kinderen mee, zelfs de aanwezige ouders spelen een rol, want interactief is het zeker!
 

De makers van Ernst, Bobbie en de rest, Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma's voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd legden zij de basis voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest. Bijna 2 jaar later zag KinderNet 5 het programrna van Ernst en Bobbie en vroeg hen bij de kinderomroep in dienst te treden. Vanaf die tijd waren zij medeverantwoordelijk voor de programma-aankoop en werkten zij mee aan de programmering van KinderNet 5.

Hoewel zij op dat moment geen eigen televisie-programma meer hadden, bleven zij wel optreden met hun theaterprogramma. Door hun redactiewerk bij KinderNet 5 zagen zij door de jaren heen duizenden uren kindertelevisie aan zich voorbijtrekken. Op basis van hun jarenlange speelervaring en de enthousiaste reacties van de kinderen tijdens de theatershows zijn zij een must voor top-entertainment voor de kinderen.

Ernst en Bobbie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ernst en Bobbie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ernst en Bobbie boeken

Ernst en Bobbie boeken?

EUR Prijs v.a. € 3950,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ernst en Bobbie boeken
Ernst en Bobbie boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095