Klanttevredenheid
9
De Grote Apekopshow

Wil je De Grote Apekopshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Grote Apekopshow voor een evenement.

Biografie De Grote Apekopshow

Het live gespeelde muzikale acts, eersteklas illusionisme, aanstekelijke liedjes en verrassende variéténummers is alles uit de kast gehaald om het jeugdige publiek een wervelende show voor te schotelen. De jonge kijkers worden hier van het begin tot het einde volop bij betrokken. 

Showgirl Polonaise en Apekop, de drummer van de Apekop Showband, kunnen niet zonder, maar blijkt al snel, ook bepaald niet mét elkaar! Apekop, dat eigenwijze heerschap met z’n buitensporig grote ego, is in de acts een bijna continu storende factor, maar… de emancipatie is duidelijk niet aan de Polonaise voorbij gegaan! Zij schept er dan ook zichtbaar genoegen in om het ventje mores te leren en wat manieren bij te brengen. Dat zij hierbij soms wat onorthodoxe methodes hanteert vergeven we haar maar. 

In hoog tempo komt er van alles langs; een spannend inbraakscene, een wc-papier etende buikspreekpop, een bodybuilder die stalen breekijzers in de knoop legt, een lied over zweetvoeten, groovende drums, een xylofoonduel waar letterlijk de stukken vanaf vliegen en natuurlijk diverse illusies, die voor jong en oud even fascinerend als onbegrijpelijk zijn. 

De Grote Apekopshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Grote Apekopshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Grote Apekopshow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Grote Apekopshow
De Grote Apekopshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095