Klanttevredenheid
9
Evil Activities

Wil je Evil Activities boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Evil Activities voor een evenement.

Biografie Evil Activities

Evil Activities is een toonaangevend duo en behoort tot de grootste namen in de Hardcore. Met hun ongeëvenaarde vaardigheden als producers, songwriters en performers hebben ze wereldwijde erkenning verdiend en zijn ze geliefd bij zowel collega's als fans.

Hun carrière begon in 1999 met de release van de eerste plaat van Kelly van Soest, gevolgd door het succesvolle studioalbum 'Dedicated' in 2000. Daarna volgden hits als 'Invasion', 'One of These Days' en 'Sick of My Life'. In 2008 brachten ze het album 'Evilution' uit, wat hun status als toonaangevende artiesten in de Hardcore bevestigde.

In 2012 kwam het gedurfde album 'Extreme Audio' uit, waarin ze hun capaciteiten als producers lieten zien. Het album bevatte hits als 'Broken', 'Evil Inside' en 'World of Madness'. Sindsdien zijn ze als duo blijven groeien en hebben ze succesvolle samenwerkingen uitgebracht, zoals de EP "Live Ammunition" en remixes voor bekende artiesten.

Evil Activities treedt op bij grote festivals en evenementen over de hele wereld, zoals Defqon.1, Tomorrowland en Masters of Hardcore. Hun energieke sets laten het publiek altijd hunkeren naar meer.

Hoewel ze al als pioniers in de Hardcore worden beschouwd, hebben ze nog steeds een grote ambitie en blijven ze streven naar innovatie en succes. Evil Activities blijft relevant in de snel veranderende muziekwereld en blijft een prominente positie innemen in de Hardcorescene.

Evil Activities boeken doe je bij Viking Entertainment!

Evil Activities boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Evil Activities

Evil Activities boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Evil Activities
Evil Activities
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095