Klanttevredenheid
9
Elisabeth Hope

Wil je Elisabeth Hope boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Elisabeth Hope voor een evenement.

Biografie Elisabeth Hope

Elisabeth Hope is een country/americana zangeres uit het Drentse Klazienaveen met een frisse sprankelende stem. Met muziek van o.a. Emmylou Harris, Linda Ronstadt en Miranda Lambert, ontdekte ze de Country en Americana muziek. Uit deze voorbeelden haalde ze de inspiratie om te gaan zingen en haar eigen stem te ontwikkelen.

Elisabeth Hope bracht al eerder een aantal singles uit maar komt nu met een volwaardig album getiteld “Face The Sun”. Ze presenteerde deze op 2 juni bij Café The Spot op Erica.

“De gehele productie van deze CD heb ik vol vertrouwen in handen van John & Nienke (NEO Music) gegeven”, aldus een trotse Elisabeth Hope.

Het album “Face The Sun” heeft 10 songs waarvan er 6 geschreven zijn door John & Nienke en de andere 4 songs covers zijn. “Face The Sun” (tevens titeltrack van het album) gaat over het voelen, de lichte kant zien en er aan toe zijn om met je gezicht naar het licht, en in de zon, te gaan genieten van wat het leven je te brengen heeft! Dat gaat Elisabeth Hope dan ook zeker doen. Plannen voor de toekomst zijn er zeker en dat het niet bij dit album blijft is een feit. Elisabeth Hope laat de zon op haar gezicht schijnen en geniet van het muzikale pad dat ze is ingeslagen.

Elisabeth Hope boeken doe je bij Viking Entertainment!

Elisabeth Hope boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Elisabeth Hope
Elisabeth Hope

Elisabeth Hope boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Elisabeth Hope
Elisabeth Hope
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095