Klanttevredenheid
9
Douwe Bob boeken

Wil je Douwe Bob boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Douwe Bob voor een evenement.

Biografie Douwe Bob

Elf jaar was hij, toen Douwe Bob voor het eerst optrad. Voor zijn ouders en hun vrienden, die hem in een creatief nest lieten opgroeien. Zijn vader, kunstenaar en muzikant, leerde hem de kracht van beeld en geluid. Zijn moeder, een rock ’n roll danseres, bracht hem zijn liefde voor het podium bij.

Het duurde tot zijn vijftiende voor Douwe een gitaar pakte en zijn eigen nummers begon te schrijven. Een volgende logische stap, een muziekopleiding, bleek niets voor hem. Hij moest het op zijn eigen manier doen. Dus legde hij zich vooral toe op het schrijven van nummers.

Want dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Een talent dat hij inmiddels goed gebruikt. Niet voor niets kreeg hij in de zomer van 2012 de titel ‘De Beste Singer Songwriter’van Nederland’. En nu is daar zijn debuutalbum ‘Born In A Storm’.

"Ik heb de mazzel gehad dat ik, overigens nog voor het tv-programma, een contract heb getekend bij een platenmaatschappij die mij de volledige vrijheid heeft gegeven om in mijn eigen tempo te maken wat ik zelf mooi vind. Best uniek in deze tijd. Het afgelopen half jaar heb ik ontzettend veel nummers geschreven en rustig de mensen bij elkaar gezocht met wie ik mijn plaat wilde gaan maken."

"Ik ben niet zo bezig met wat mensen van mij verwachten. Het was best een roerige periode, maar ik heb heel erg mijn best gedaan om juist de rust op te zoeken om te schrijven en goed na te denken over wat ik wilde maken. Daarbij heb ik nul concessies gedaan, dat voelt heel erg goed. Het is vast heel leuk om met een wind mee te waaien, maar uiteindelijk moet je gewoon doen waar je zelf zin in hebt."

"Ja, ik hou van de rauwe muziek uit de jaren zestig en zeventig en ik hou van verhalen vertellen. Ik probeer tijdloze liedjes te schrijven die ergens over gaan."

Douwe Bob boeken doe je bij Viking Entertainment!

Douwe Bob boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Douwe Bob boeken

Douwe Bob boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Douwe Bob boeken
Douwe Bob boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095