Klanttevredenheid
9
Ilse Delange & The Common Linnets

Wil je The Common Linnets boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Common Linnets voor een evenement.

Biografie The Common Linnets

Trots en blij zijn we dat Friendly Fire vanaf heden de boekingen over 2016 verzorgt van The Common Linnets en Ilse DeLange!

 

Met het prachtige 'Calm After The Storm' veroverden The Common Linnets de harten van 200 miljoen Europese TV-kijkers. De single eindigde op #1 in 14 landen, behaalde ruim 17 miljoen streams op Spotify en 20 miljoen views op YouTube. Het debuutalbum van The Common Linnets werd overladen met prijzen: naast de prestigieuze Popprijs 2014 ook diverse grote awards in Duitsland en andere Europese landen. In Nederland werden meer dan 150.000 exemplaren van het debuutalbum verkocht. Opvolger 'II', met 13 gloednieuwe nummers, verschijnt op 25 september a.s. en werd ten doop gehouden in de eerste aflevering van De Wereld Draait Door. Anderhalf miljoen mensen hoorden hoe Ilse, JB Meyers, Jake Etheridge en Matthew Crosby muzikaal verder de diepte in gaan: de karakteristieke country van The Common Linnets is aangevuld met het moderne Americana-geluid van Ryan Adams en Wilco.

 

Ilse DeLange behoeft nauwelijks introductie: vanaf het verschijnen van 'World of Hurt' (1998) rijgt ze succes, hits en talloze prijzen aan elkaar. Haar debuutalbum werd bekroond met vijf platina awards, een prestatie die ze tien jaar later herhaalde met 'Incredible' – mede dankzij de gelijknamige single en #1-hit 'Miracle'. Ze stond met succes in het Gelredome en wist vorig jaar het stadion van FC Twente vol te trekken met haar eigen muziek en favoriete artiesten onder de vlag Tuckerville. Ze is één van de succesvolste zangeressen van Nederland, met meerdere Edisons, 3FM Awards én een Gouden Harp onder haar arm. Geen wonder dat The Voice of Holland haar ervaring en muzikale visie graag inzette en Ilse vorig jaar uitnodigde als jurylid.

The Common Linnets boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Common Linnets boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ilse Delange & The Common Linnets

Ilse Delange & The Common Linnets boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ilse Delange & The Common Linnets
Ilse Delange & The Common Linnets
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095