Klanttevredenheid
9
Double Dj's

Wil je Double Dj's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Double Dj's voor een evenement.

Biografie Double Dj's

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ's. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière. En met resultaat!

 

Double Dj's boeken op jouw feest of evenement

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes: "Roeien, zeilen, vissen", "Zwaai eens even naar mijn vogeltje" en "Ja, die van jou die is te klein"? In het voorjaar verschijnt weer een enorme feesthit: "Boven op de Berg".


En het jaar is nog niet om! De zomer belooft voor de Double DJ's een hete te worden. Hun single: "De reddingsboot" wordt door insiders gezien als de zomerhit!
 

Double Dj's boeken

In december verscheen het eerste album van de Double Dj's met de titel "Boven Op De Berg - Een Berg Vol Hits" , hierop zijn alle hits van Double Dj's verzameld en daaarbij 4 splinternieuwe nummers! Deze carnaval halen ze alles uit de kast om de dames te versieren met hun nieuwe plaat Troelalala!

Double Dj's boeken doe je bij Viking Entertainment!

Double Dj's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Double Dj's
Double Dj's
Double Dj's
Double Dj's

Double Dj's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Double Dj's
Double Dj's
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095