Klanttevredenheid
9
Danique

Wil je Danique boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Danique voor een evenement.

Biografie Danique

Danique is een Nederlandstalige zangeres uit Tiel. Op jonge leeftijd maakte Danique al kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze al graag naar de verhalen van haar vader. Hij was geluidsman en had hierdoor de mogelijkheid om haar zoveel mogelijk te laten zien van de Nederlandstalige muziek en de Nederlandse artiesten. Danique ging altijd graag mee om alles live mee te maken en was hier ook enorm van onder de indruk. 

Danique boeken

In 2011 kwam Danique met haar eerste single ‘Het leven is een wonder’. Niet veel later bracht ze haar tweede single al uit genaamd ´Als ik je vang´. Danique werd opgemerkt en steeds vaker geboekt voor optredens.

Een aantal jaren later is de tijd aangebroken voor Danique. Ze neemt een debuutsingle op in de studio van StageNL Records. De Hit ‘zeven jaren’ van Bonnie St Claire wordt door Danique in een nieuw muzikaal jasje gestoken. 

Dat de cover van de hit ‘zeven jaren’van Bonnie St Claire zo erom veel positieve reacties zou opleveren had de zangeres Danique totaal niet aan zien komen.

Boekingen van Danique

Danique is door verschillende liedjes bekend geworden, Zeven jaren, Ga met me mee, C’est la vie, Drink jij een glaasje met mij, Amore, Hou me vast en Vlieg nooit te hoog. Danique heeft met deze liedjes gezorgd voor haar landelijk succes.

Danique boeken doe je bij Viking Entertainment!

Danique boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Nederlandse artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Danique
Danique

Danique boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Danique
Danique
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095