Klanttevredenheid
9
De Havenzangers

Wil je Havenzangers 2.0 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Havenzangers 2.0 voor een evenement.

Biografie Havenzangers 2.0

Willem Mulder maakte meer dan 25 jaar deel uit van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van het oorspronkelijke duo startte hij met zijn zoon Wesley een nieuw duo. Mulder & Mulder.
 

Havenzangers 2.0 boeken op jouw feest of evenement

De eerste hits van het duo waren “Cheerio” en “Alarmfase Rood“. Deze nummers stonden vele weken in de hitparade en zorgden ervoor dat Mulder & Mulder een plek veroverden in de Nederlandstalige muziek scene. Daarna volgden hits als “Ben in de hemel”, BAM BAM! en Butterfly. Drie top nummers die niet alleen feestelijk zijn, maar ook muzikaal zeer goed in elkaar zitten. In 2013 verschijnt: “In de hemel is geen bier” Een oud nummer van Dorus dat in een nieuw, hedendaags jasje is gestoken. De plaat doet het vooral tijdens carnaval enorm goed. Daarna verschijnen “Holiday” (zomer, strand en zee) en “We gaan er tegenaan”.
 

Havenzangers 2.0 boeken

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

De eerste single die onder de Havenzangers 2.0 verscheen was “Hey ga je mee”. Als tweede track werd de “Countrydans 2.0” toegevoegd aan de single. De Havenzangers 2.0 staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!

Havenzangers 2.0 boeken doe je bij Viking Entertainment!

Havenzangers 2.0 boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De Havenzangers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Havenzangers
De Havenzangers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095