Klanttevredenheid
9
De Coronas boeken

Wil je De Coronas boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Coronas voor een evenement.

Biografie De Coronas

De Coronas zijn het perfecte recept om uw event naar een hoger niveau te tillen. Deze artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Zij hebben het voor het zeggen tijdens de super-interactieve show van de Coronas. In Nederland zijn de Coronas een instituut met meer dan 2.500 optredens waaronder hoogtepunten als Pinkpop, Paaspop, Stenders Platenbonanza, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request.

De Coronas boeken

Vraagje: welke band speelt 5.000 nummers...
...in een eigen decor en eigen heeft eigen originele animaties, maakt live on the spot mash ups en speelt nummers in een andere stijl? En dat live? Juist, de Coronas. Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don’t Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van de Coronas is uniek.
Ieder optreden van de Coronas is uniek. Door de flexibiliteit en spontaniteit van de bandleden is ieder optreden uniek. Meespelen, Karaoke en meedansen, allemaal geen probleem.

boekingen van De Coronas

De Telefoon Machine is het kloppende hart van de Coronas-Show. Het is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Just pick up the phone!
Want jij bepaalt wat de Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoon Machine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. En laat je dan door de Coronas verrassen! Want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl. Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.

De Coronas boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Coronas boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken
De Coronas boeken

De Coronas boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Coronas boeken
De Coronas boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095