Klanttevredenheid
9
Jackfire Boeken

Wil je Jackfire boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jackfire voor een evenement.

Biografie Jackfire

Vier talentvolle muzikanten die een unieke live show creëren dankzij jarenlange ervaring. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 topmuzikanten. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

Jackfire boeken op jouw evenement

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show. Jackfire boeken is zeker een aanrader!

Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special FX. Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Jackfire bestaat uit 4 bevolgen muzikanten voor wie eigenlijk "niets te gek is". Of het nu "de megafeesttent in Lutjebroek is of de kermis in Eijsden, wij maken er overal feest van", aldus zanger/gitarist Jacko. Jackfire, gegarandeerd een knaller op elk evenement.

Jackfire boeken

Jackfire boeken is een hartstikke goede keuze. Bent u benieuwd wat de mannen van de Jackfire nog meer uitspoken? Volg Viking Entertainment dan op één van de social media kanalen. InstagramFacebookTwitterYoutube. Zo blijft u op de hoogte van de Jackfire en nog veel meer.

Jackfire boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jackfire boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jackfire Boeken?

EUR Prijs v.a. € 3495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jackfire Boeken
Jackfire Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095