Klanttevredenheid
9
Capital Candy boeken

Wil je Capital Candy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Capital Candy voor een evenement.

Biografie Capital Candy

Waar oude helden wegvallen, staan nieuwe op. Nadat we afgelopen jaar van een aantal eigenzinnige artiesten afscheid namen, maken we in 2017 kennis met Capital Candy. Uiteraard met een vette knipoog, want hij vergelijkt zich niet met anderen. Zie hier; de nodige Amsterdamse bluf gecorrigeerd met een toefje bescheidenheid uit het Zuiden. De twee ingrediënten die samen zouden leiden tot het receptuur dat we Capital Candy noemen.

Capital Candy boeken

Zoet, zuur en alles daar tussen in. De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens 60 minuten Capital Candy. Een uitgebalanceerd meergangendiner waarin onder meer Urban-, Kuduro-, Pop- en andere dansbare accenten zijn opgenomen. Variërend in verschillende stijlen, smaken en tempo’s sloopt hij met behoud van focus de nodige calorieën. Zonder cheesy te worden legt hij namelijk een divers arsenaal aan catchy platen. Aangezien we over een rasechte producer spreken, komt een groot deel hiervan uit eigen studio. Inmiddels zijn er meerdere collabs met gerenommeerde namen uit de scene afgerond, die nog voor de zomer uit zullen komen!

Capital Candy op jouw evenement

Om nóg meer entertainment aan de act toe te voegen en de beleving op perfecte smaak te brengen, worden de Capital Candy shows voortaan met 2 man gedaan. Capital Candy zelf zal niet meer als DJ, maar als MC acte de presence geven. Het team zal worden versterkt met een super getalenteerde DJ die de Capital Candy sets van binnen en van buiten kent en deze 1 op 1 gaat overnemen! We gaan dus van DJ set, naar een overheerlijke show vol rám-vol live sensatie. 

Een nóg energiekere ervaring, met 2x zoveel beleving dan dat je gewend bent van Capital Candy!

Capital Candy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Capital Candy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Capital Candy boeken

Capital Candy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Capital Candy boeken
Capital Candy boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095