Klanttevredenheid
9

Bekende artiesten

Bekende artiesten of een bekende artiest boeken is een zaak die we bij Viking al jaren met verve volbrengen. We hebben diverse grote festivals en evenementen voorzien van entertainment en vrijwel alle grote Nederlandse artiesten hebben we wel eens geboekt.

Bekende artiesten

Divas Of Dance    Waylon3    Marcoborsato

Vanuit een modern en stijlvol kantoor boeken we dagelijks bekende artiesten voor grote dancings of andere locaties. Eigenlijk is vrijwel niks meer nieuw voor ons enthousiaste en creatieve team. Via een breed netwerk boeken we bekende artiesten, voor evenementen zowel nationaal als internationaal.

Bekende Nederlandse Artiesten

Artiesten als Wolter Kroes, Frans Duijts en Xander de Buisonjé zijn bekende Nederlandse artiesten die we dagelijks voorbij zien komen. Het werken in de branche van muziek, artiesten en evenementen is niet voor velen weggelegd en zijn daarom ook erg gedreven in ons vak. Hier vanuit boeken we elke dag wel een aantal bekende artiesten. Door de vele positieve reacties die volgen na een evenement of feest, krijgen we veel energie om door te gaan met onze passie. We verwelkomen ook regelmatig een bekende artiest op kantoor om te zorgen dat de relatie tussen artiest en boekingskantoor sterk en vertrouwd blijft.

Bekende Nederlandse artiesten treden ook regelmatig op met de band Tilt, waar een aantal medewerkers in spelen. Hierdoor is er ook een band als het gaat om de muziek zelf. Om al deze redenen is het veilig en vertrouwd om een bekende artiest te boeken bij Viking Entertainment. Door middel van het geven van adviezen en suggesties helpen we u ook verder als u niet weet welke bekende artiesten u wilt boeken. We hopen u snel te mogen ontmoeten!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095