Klanttevredenheid
9
Tilt boeken

Wil je Tilt boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tilt voor een evenement.

Biografie Tilt

Tilt boeken is kwaliteitsmuziek en entertainment van de bovenste plank.

Voor slechts een selectief aantal musici is het weggelegd te kunnen zeggen dat hun band al meer dan 40 jaar bestaat, en dat ze nog steeds, met veel passie wekelijks het podium betreden. Frenk de Wert, enige overgebleven lid van het eerste uur, besloot samen met een aantal muzikale vrienden eind jaren 70 de formatie TILT op te richten, en met succes. Een jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top meedraait in de muziekwereld.

Tilt is een begrip in het entertainment circuit. De sympathieke uitstraling van de band bleef niet geheel onopgemerkt en veel mensen uit de horecawereld doen al vanaf het eerste uur graag zaken met Tilt. Zelfs op de bruiloft van Jan Smit, en van Wesley en Yolanthe zijn de gastartiesten begeleidt door Tilt. Anno 2022 deelt Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen, bassist Peter Vennings, drummer Michiel van den Boer, toetsenist Jeroen Eitink en gitarist Pieterjan Mols.

Het succes van Tilt laat zich mede verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen op de grond is blijven staan, zo hebben ze in het verleden Marco Borsato, Lee Towers, Nick en Simon, The Trammps, Tavares, Tino Martin en vele andere bekende artiesten live mogen begeleiden. Nog steeds delen ze regelmatig het podium met George Baker, Django Wagner, Rene Schuurmans, John de Bever en vele andere Nederlandse artiesten.

Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire is de groep geschikt voor vrijwel iedere festiviteit, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van concert tot festival. De bezetting kan worden uitgebreid met een 3 en/of 4 persoons blazerssectie. 40 jaar TILT, expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot. TILT; een begrip.

Tilt boeken – 9-Mans formatie
Door Tilt te boeken, krijg je een dynamische en moderne band. Tilt kan ook worden uitgebreid met een uitzonderlijk ervaren blazerssectie. Tilt verandert in een 9-mans formatie die voor een waanzinnige uitstraling en beleving zorgt!

Tilt boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tilt boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tilt boeken
Tilt boeken
Tilt boeken

Tilt boeken?

EUR Prijs v.a. € 3250,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tilt boeken
Tilt boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095