Klanttevredenheid
9
Tilt boeken

Wil je Tilt boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tilt voor een evenement.

Biografie Tilt

Tilt boeken is kwaliteitsmuziek en entertainment van de bovenste plank.

Eind jaren 70 is Tilt begonnen als een schoolbandje. Ondertussen bestaan ze al meer dan 30 jaar en zijn ze reeds de meest gevraagde band. Nog steeds wil de band elke dag progressie boeken en dat is niet voor iedereen weggelegd, maar voor Tilt zeker wel! Een jongensdroom die inmiddels al jaren aan de top meedraait en ze hebben hun naam gevestigd in de muziekwereld.

Tilt is het best te omschrijven als muzikaal, speels, vriendelijk en allround. Klik hier voor video’s van Tilt. De coverband is geschikt voor discotheken, bruiloften, feesttenten, bedrijfsfeesten of festival en zullen een gegarandeerd succes zijn. Met alleen muziek spelen kom je er niet, dat snapte oprichter en entertainer/zanger Frenk de Wert als geen ander. Tilt moest landelijk op de kaart worden gezet door een uitgekiende lichtshow, het allerbeste geluid, stijl en klasse. Anno 2019 deelt Frenk het podium met zangeres Lotte Tissen, toetsenist/accordeonist Peter Luijkx, bassist Peter Vennings, gitarist Ruud Schunhart en drummer Michiel van den Boer. Leuk detail is dat drummer Michiel jarenlang de gitarist was in Tilt!

Tilt is ondanks alles altijd met twee benen op de grond gebleven en dat verklaart ook het grote succes van de band. Ze hebben bijna alle grote Nederlandse sterren begeleid. Van Lee Towers tot Marco Borsato en van Tino Martin en Xander de Buisonjé tot Nick en Simon en Django Wagner.

Tilt heeft een enorm repertoire en is daarom geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een chic bedrijfsfeest, een klein concert met George Baker of een groot feest met Nederlandse hits. Het is allemaal mogelijk! Wat begon als een schoolbandje is uitgegroeid tot een band die zelfs in Ahoy speelt en dat allemaal door één passie die ze allemaal delen, muziek! Tilt knalt van het begin tot het eind. Tilt is een begrip.

Tilt boeken – 9-Mans formatie
Door Tilt te boeken, krijg je een dynamische en moderne band. Tilt kan ook worden uitgebreid met een uitzonderlijk ervaren blazerssectie. Tilt verandert in een 9-mans formatie die voor een waanzinnige uitstraling en beleving zorgt!

Tilt boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tilt boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Tilt boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tilt boeken
Tilt boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095